Skrapspel online

Svenska Spel har ett antal spel som de kallar skrapspel online

Vilket är skrapspelen: Skrapkarta, Skrapbingo, skrapkryss och skrappyramid. Vilket är typiska svenska skraplotter. Gemensamt för programmen är bland annat att varje lost kostar 30 kr och prissumman är upp till 1 miljon kronor på varje lott. Det speciella med spelen är att de tar en tid att skrapa. Tialotter och trisslotter går betydligt snabbare att spela.Svenskaspel_-skraplotter_recension-300x120

De olika skrapspelen är:

Skrapkorsord
Som namnet antyder så kombineras skraplott och korsord i skrapkorsod. Du skrapar helt enkelt fram bokstäver som du sedan markerar i ett korsord. Sedan krävs det att du får ord markerade.

Skrapbingo
I skrapbingo så kombineras bingospel och skraplotter. Genom att lotten består av utropsnummer och bingobrickor. Här vinner du genom att få rader, som i bingo. Du kan självklart även få flera rader och därmed flera priser.

Skrapkarta
Har som namnet antyder att göra med koordinater. Därför består lotten av utropsnummer och koordinater. Det gäller för dig att få fram en vinstyta i kartan.

Skrappyramid
Är en pyramid, med 25 utropsnummer och 30 nummer i pyramiden. Det gäller sen för dig att att skrapa i pyramiden och få nummer som förekommer på båda sidor av pyramiden.

Lotto
Är spelet där det gäller att pricka in 7 nummer av 35. Största möjliga vinsten på en lott är en miljon kr, och då gäller det att du är ensam om att pricka in 7 nummer.